Військова професія – почесно та цікаво! Сторожинецький військкомат запрошує на навчання!

Існує стереотип, що бути військовим – це неодмінно тримати в руках зброю, працювати на бойових машинах, керувати кораблями чи літаками.

Tyre Center Сторожинець

Насправді спектр військових спеціальностей дуже широкий, і частина з них тісно пов’язана з цивільними.

Поряд з командирами гармат чи розвідниками у військових вишах і коледжах юнаків та дівчат навчають за напрямами медицини, психології, журналістики, фінансів тощо. Тут готують спортивних інструкторів, програмістів, радіотехніків і навіть музикантів.

Перелік військових спеціальностей настільки великий, що ознайомившись з ним, абітурієнти обов’язково знаходять для себе фах до душі.

Навчання є безкоштовним, курсанти перебувають на повному державному забезпеченні та отримують стипендію. Вони проживають в комфортних гуртожитках та харчуються за новою, покращеною системою, а по закінченні їм гарантовано працевлаштування.

Випускники військових вишів отримують вищу освіту освітнього ступеню «бакалавра» або «магістра». Термін підготовки на посади офіцерського складу становить 4 – 5 років. Випускники сержантських коледжів отримують освіту та диплом освітньо-кваліфікаційного рівня – «Молодший спеціаліст» та навчаються 2,5 роки.

Нагадуємо, що цьогоріч для вступу в військові коледж не вимагається сертифікат із ЗНО.

Сторожинецький районний військовий комісаріат продовжує відбір кандидатів на навчання до військових вишів і сержанських коледжів. 

Охорона Тигр

Запрошуємо отримати повну інформацію щодо переліку військових спеціальностей та умов навчання.

Звертайтеся за адресою: м. Сторожинець, вул. Федьковича, 10, або телефонуйте: 0509368887, (03735) 2-10-86.

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ