У Великому Кучурові та Михальчі горіли житлові будинки

Увечері 12 травня у селі Великий Кучурів Сторожинецького району виникла пожежа у житловому будинку. Вогонь швидко розповсюджувався покрівлею, пожежа охопила площу 150 кв. м.

Tyre Center Сторожинець

Отримавши повідомлення від місцевих мешканців про цю подію, на місці пожежі було направлено рятувальників 12 державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець, вогнеборців з міста Чернівці та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Великий Кучурів.

На час прибуття рятувальників полум’ям було повністю охоплено горище, вогонь поширювався далі по дерев’яних стінах будинку.

Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент приїзду. Від знищення було врятовано житловий будинок та сусідню господарську будівлю. У вогні згоріли перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку, пошкоджено покрівлю.

Одразу після пожежі у Великому Кучурові рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець виїхали на виклик у село Заволока. Там горів житловий будинок. Оскільки споруда ще в процесі будівництва, і там ніхто не проживає, пожежу помітили сусіди та зателефонували на лінію 101.

Вогнеборці з міст Сторожинець та Чернівці, місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Михальча ліквідували пожежу
на площі 150 кв.м.

Охорона Тигр

Полум’я знищило покриття житлового будинку на площі 150 кв. м, пошкодило перекриття і домашнє майно. Проте, в цілому вогнеборцям своїми діями вдалось врятувати будинок від повного знищення.

Причини обох пожеж встановлюються.

Джерело: Сторожинецький РС УДСНС

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ