Сторожинецький районний військовий комісаріат запрошує офіцерів, сержантів та солдат запасу на військову службу за контрактом до Збройних Сил України

Захист Батьківщини – це не лише почесний обов’язок. Це, в першу чергу, велика честь для кожного, хто зробив свій вибір на користь військової служби.

Tyre Center Сторожинець

Наразі комісаріат проводить набір в потужні та славетні військові частини, а саме в 14-ту окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого, що на Волині та в 80 окрему десантно-штурмову бригаду, підрозділ якої розміщений в нашій області.

Частини пропонують бойові та не бойові посади рядового, сержантського та старшинського складу. Чимало є пропозицій зокрема і для громадян, які не проходили військової служби, а також офіцерів запасу.

Варто зазначити, що забезпечення військовослужбовців в складних реаліях сьогодення залишається незмінним. Фінансова стабільність, поряд із іншими перевагами, є важливим чинником, який робить військову професію привабливою.

Грошове забезпечення військовослужбовця першого місяця служби в 14-ї омбр складає від 10500 грн. Розмір виплат залежить від вислуги, звання та займаної посади.

Так, командир роти отримує в середньому від 15000 грн., а на першій та другій лінії в районі ООС від 32000 грн та 21000 грн. відповідно. В десантників, у зв’язку з особливістю виконання завдань, забезпечення є вищим та починається від 12500 грн. в солдатського та від 16000 грн. в старшинського складу.

При укладанні контракту виплачується грошова допомога до 21000 грн., щорічно виплачується кошти на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення.

За рахунок держави для військовослужбовців передбачене речове та продовольче забезпечення, медичні послуги, пільгове санітарно-курортне лікування. Проживання в гуртожитках також є безкоштовним. За бажанням військовослужбовець може орендувати житло, отримуючи за це грошову компенсацію.

Охорона Тигр

Обираючи професію захисника Батьківщини, ти маєш не тільки всі перспективи для кар’єрного зросту, а й стабільну, престижну роботу!

Ти можеш бути одним з нас!

За більш детальною інформацією звертайтеся до Сторожинецького РВК: м. Сторожинець, вул. Федьковича 10, тел. (03735 21086)

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ