Прокуратурою повідомлено про підозру жителю Красноїльська, який під час конфлікту наніс тяжке тілесне ушкодження

Сторожинецькою місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 23-річному жителю смт. Красноїльськ, який під час конфлікту наніс тяжке тілесне ушкодження.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у січні 2020 року близько 03:00 год. підозрюваний, знаходячись у одному із нічних закладів смт. Красноїльськ Сторожинецького району, у зв’язку із раптово виниклим конфліктом, наніс два удари кулаком своєї правої руки в область обличчя односельчанину, внаслідок чого останній впав та вдарився головою.

Таким чином підозрюваний спричинив потерпілому ушкодження у виді лінійного перелому скроневої ділянки з права з переходом на основу склепіння черепа, епідуральну гематому скроневої ділянки правої півкулі головного мозку та забій головного мозку, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, як такі, що небезпечні для життя в момент заподіяння.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу на час досудового розслідування.

Сторожинецька місцева прокуратура

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ