Під час адаптивного карантину УДМС надаватиме послуги у повному обсязі, але за окремим графіком

Сторожинецький РВ УДМС звертає увагу краян, а також іноземців та осіб без громадянства, що в умовах послаблення протиепідемічних заходів УДМС у Чернівецькій області надаватиме адміністративні послуги у сфері міграції у повному обсязі у окремому режимі.

Tyre Center Сторожинець

Зокрема, структурні та територіальні підрозділи з 25 травня здійснюватимуть прийом громадян для надання адмін-послуг за наступним графіком:

  • Сектор оформлення документів, відділ у справах іноземців та осіб без громадянства, Чернівецький МВ УДМС у Чернівецькій області: понеділок, середа, п’ятниця;
  • Вижницький та Кельменецький РВ: середа, п’ятниця, субота;
  • Герцаївський РС, Заставнівський, Новоселицький та Хотинський РВ: вівторок, середа, п’ятниця;
  • Глибоцький та Сокирянський РВ, Путильський РС: вівторок, четвер, п’ятниця;
  • Кіцманський РВ: середа, четвер, п’ятниця;
  • Сторожинецький РВ: середа, п’ятниця;

Видача раніше оформлених документів здійснюватиметься щодня відповідно до визначеного режиму роботи структурних та районних підрозділів УДМС у Чернівецькій області.

До завершення дії карантину та переходу на штатний режим роботи електронний сервіс «Електронна черга» для Управління ДМС у Чернівецькій області не працюватиме. Прийом громадян для надання адміністративних послуг у всіх  підрозділах УДМС області здійснюватиметься у порядку живої черги.

Повідомляємо також, що з 25 травня відновлено особистий прийом громадян керівництвом УДМС у Чернівецькій області.

З усіх питань щодо режиму роботи Управління ДМС у Чернівецькій та порядку надання адміністративних послуг телефонуйте на номер «Гарячої лінії» УДМС (0372) 55-04-61 або до прес-служби на номер (0372) 59-16-79.

Також можна звертатися до фахівців за окремими напрямками діяльності з питань:

  • набуття громадянства: (0372) 59-15-35;
  • оформлення паспорта громадянина України: (0372) 59-17-03;
  • оформлення документів для виїзду за кордон: (0372) 59-16-68;
  • документування іноземців: (0372) 58-28-28. 

Під час відвідування підрозділів міграційної служби просимо вас дотримуватися усіх протиепідемічних рекомендацій МОЗ України, користуватися індивідуальними засобами  захисту – маскою, рукавичками, дезінфекторами, дотримуватися безпечної відстані з розрахунку не більше 10 м2 на одну особу, уникати контакту з людьми, які мають ознаки ГРВІ.

Охорона Тигр

Про зміни в режимі роботи Управління ДМС у Чернівецькій області буде повідомлено додатково. Слідкуйте за оновленнями інформації на офіційному веб-сайті ДМС: https://dmsu.gov.ua/chernivtsi та на сторінці УДМС у Чернівецькій області у соціальній мережі «Facebook» https://www.facebook.com/udmscv/ .

Дякуємо за ваше розуміння та дисциплінованість.

Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ