XLIII сесія VII скликання Сторожинецької міської ради

Вчора, 29 травня 2020 року, відбулася XLIII сесія VII скликання Сторожинецької міської ради. На порядку денному було 59 питань та декілька депутатських запитів.

Tyre Center Сторожинець

Обговорення викликало питання щодо встановлення ставки єдиного податку на 2021 рік для фізичних осіб-підприємців. Рекомендації депутатської комісії були встановити його на рівні 11% від мінімальної зарплати, натомість міський голова наголошував на збільшенні ставки до 13-15%. Депутати таку пропозицію не підтримали.

Ще одне емоційне обговорення було під час розгляду питання щодо ліквідації Сторожинецького комбінату трудового навчання та технічної творчості молоді. Після тривалих виступів педагогічного колективу закладу депутати не одноголосно, але все одно підтримали ліквідацію закладу.

Також депутати не підтримали передачу у постійне користування “Міським ринкам” земельної ділянки по вул. Б. Хмельницького у Сторожинці. Але й рішення виставлення на аукціон цієї землі також не було підтримано.

Охорона Тигр

На сесії розглянули звернення сільської ради Буденця щодо добровільного приєднання до Сторожинця. Більшістю голосів було підтримано таке рішення, хоча раніше громада Буденця двічі голосувала за приєднання до Чудею.

На доопрацювання направили рішення щодо звільнення від єдиного податку підприємців І та ІІ групи, які не працювали під час карантину.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ