З будмайданчику моста по вул. Клинівській вивезли останнє майно

Сьогодні, 29 травня 2020 року, з будівельного майданчику моста по вул. Клинівській у Сторожинці вивезли останнє майно, яке належало збанкрутілому підряднику ПАТ “Вінницьке мостобудівне управління №4”.

Як пояснили на місці люди, які вантажили бетонні блоки та будівельні вагончики, майно підприємства купили на аукціоні за 2,5 мільйони гривень.

Tyre Center Сторожинець

На місці залишилися тільки два п’ятитонних ригеля та близько 20 мостових балок. Кран Takraf, який вже одного разу звалився з прольоту, також продали.

Нам вдалося дізнатися, що ці балки не знаходилися на балансі підприємства, оскільки вже були вживаними, а не новими, коли їх привезли на будмайданчик.

Нагадаємо, що у березні 2019 року Чернівецький господарський суд ухвалив рішення про стягнення з ПАТ “Вінницьке мостобудівне управління №4” на користь Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області 2,3 мільйони гривень авансу за ремонт мосту по вул. Клинівській у Сторожинці.

Договір на ремонт багатостраждального мосту було укладено між Службою автодоріг та Вінницьким МБУ-4 ще у серпні 2017 року. Загальна вартість робіт складала 15,85 мільйони.

Охорона Тигр

Строк дії договору продовжували до кінця 2017 року, потім до кінця 2018 року. Будівельникам перерахували у травні 2018 року 3,3 мільйони гривень авансу, але вони свої зобов’язання виконали тільки на 1 мільйон, а залишок не повернули, хоча мали це зробити до серпня 2018 року.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ