Успішні виступи легкоатлетів Сторожинецької ДЮСШ після карантинного застою

26-27 серпня у Луцьку проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2003 року народження та молодших.

Збірна команда області складалася з восьми спортсменів, з яких шість – учні зі Сторожинецької ДЮСШ.

П’ять з шести наших спортсменів найкраще виступили в складі збірної команди області.

Чернієвич Андрій виборов трете місце з бігу на 100 метрів (бронзовий призер чемпіонату України) з результатом 11,60 секунди. Якщо 1 та 2 друге місце мали певний відрив, то за 3 місце точилася запекла боротьба між чотирма спортсменами і 1/100 частину секунди Андрій виборов, щоб  стати призером чемпіонату України (визначав фотофініш). З бігу на 200 метрів Андрій виграв попередній забіг, а у фіналі посів 7 місце.

Тележинський Влас з бігу на 3000 метрів з результатом 9 хвилин 11,98 секунди посів, також, трете місце, (бронзовий призер чемпіонату України), а з бігу на 1500 метрів 7 місце. Влас, також, входить до складу резерву збірної команди України з легкої атлетики.

Відзначу, що вперше, за останні 6 років учні ДЮСШ виборюють місця в таких дисциплінах як біг на 100 метрів та 3000 метрів. Раніше нашими успішними дистанціями був біг на 400 метрів, 800 метрів та на 1500 метрів.

Також, достойно виступили на цих змаганнях Бондар Дмитро та Хрестик Володимир, які посіли відповідно 8 і 9 місця з бігу на 1500 метрів та достойні результати показали і в бігу на 800 метрів.

Всі вищеперераховані учасники змагань, також, змагалися і в естафетному бігу (мала шведська естафета) 100 м + 200 м + 300 м + 400 м, в якому посіли десяте місце.

Причому в складі збірної команди з естафетного бігу всі спортсмени з Сторожинецької ДЮСШ. Просто кажучи зі збірними командами інших областей з естафетного бігу змагалась Сторожинецька ДЮСШ.

Вперше брав участь у змаганнях з десятиборства (10 дисциплін легкої атлетики впродовж двох днів) Маніліч Сергій, який виборов 6 місце. Так склалось, що в тих видах, в яких був впевнений, трохи недобрав до своїх кращих результатів, а в стрибках з жердиною, з бігу на 110 метрів з бар’єрами та з бігу на 1500 метрів показав свої рекордні результати.

Побажаємо нашому юному спортсмену-десятиборцю вдалих виступів, високих результатів, олімпійських злетів. А для цього необхідно і в подальшому багато та виснажливо працювати на тренуваннях.

Наймолодша учасниця нашої ДЮСШ Тележинська Августина показала менш вагомі результати, але вона на три роки молодша від основних учасників змагань і в неї все ще попереду.

Всіх бажаючих, реалізувати себе на бігових доріжках та в дисциплінах легкої атлетики, а також, і в інших видах спорту запрошуємо на відділення  Сторожинецької ДЮСШ.

Директор Сторожинецької ДЮСШ С.І. Москалюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ