До Всеукраїнського дня бібліотек у Сторожинецькій ЦБС провели акцію “Подаруй бібліотеці книгу”

До Всеукраїнського дня бібліотек хочеться відзначити не тільки роль книгозбірні у житті кожного сторожинчанина, але і висловити щиру вдячність всім небайдужим до друкованого слова: меценатам, благодійникам, нашим читачам за безкорисливу  щедрість – дарувати книги бібліотеці.

Tyre Center Сторожинець

В Сторожинецькій ЦРБ щорічно проводиться доброчинна акція «Подаруй бібліотеці книгу». Дарувати книги вже стало доброю традицією. Серед подарованого чимало цікавої та корисної літератури: енциклопедії, повні зібрання творів класиків світової літератури, нові книги сучасних українських письменників.

Особливою цінністю є книги подаровані бібліотеці особисто авторами. Адже, завдяки зустрічам, які проводить бібліотека в рамках заходів «Літературної вітальні» з відомими письменниками, місцевими авторами, фонд книгозбірні поповнився новими виданнями.

Ми  раді тому, що з роками джерело меценатства та благодійності не міліє і щиро вдячні відомим письменникам та громадським діячам: В. Яворівському, братам Капрановим, В. Лису, Н. Гуменюк, М. Тимошику і багатьом іншим, які поділилися частинкою свого духовного надбання на благо читачів нашої бібліотеки.

Відомі буковинські автори завжди з задоволенням відгукуються на запрошення взяти участь у літературно-мистецьких заходах, які проводить бібліотека і щиро презентують нам свої літературні доробки. Це: Г. Тарасюк, Т. Севернюк, М. Лазарук, Я. Лижник, Р. Кракалія, В. Сердюк, В.Васкан, Є. Скіпор, М. Гулей, І. Мисько, О. Столяр, О. Гадинко, С. Слюсарчук, М. Єремійчук та ін.                                  

Українська діаспора в Канаді, Італії, салон румунської літератури  долучилися до акції і передали бібліотеці в подарунок книги, які писало саме життя.                                               

Жителі нашого міста: Рибак О.Г., Сеник Я. Г. Нагушевська Н.І., Брум Є.М., Ковалюк Л.М., Казюк І.І., Павлішина Н. С, Чумак О.О., Сокодинська А. К., Білоус О.Т., Петращук В. А., Гораш Т.М. і багато інших  також не стоять осторонь цієї благородної справи. Вони активно поповнюють фонд нашої книгозбірні різноманітною літературою: детективи, «жіночі» романи, книги з куховарства, лозоплетіння, садоводства стануть у пригоді багатьом любителям друкованого слова.

Приносимо Вам найщирішу  подяку за ваше небайдуже ставлення до нашої книгозбірні. Знайте, що можливо  саме Ваша книга стане комусь у пригоді: дасть  добру пораду, відповість на запитання, навчить жити, любити, працювати на благо і заради щастя сім’ї, родини, народу.

Особливо подяку приносимо користувачці Якимович М. С.,  яка крім книг передала у подарунок бібліотеці комп’ютер: Маріє Сергіївно, щиро вдячні Вам  за щедрий внесок у функціонування  успішної роботи бібліотеки. Ваша  безкорисливість   та доброта радує  і надихає.

Шановні друзі!

Якщо Ви маєте нові сучасні цікаві книги, які вже прочитали поділиться з іншими, адже даруючи книгу ви робите свою інвестицію у майбутнє.

Читайте книги, даруйте книги.
Читайте між рядками, не знайдене в рядках.
Закрита книга – камінь. Відкрита книга – птах.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ