Нові люди проти “совків”. Або чому на цих виборах сторожинчанам потрібно закінчити епоху “карлійчуковщини”

Вперше за останні десять років наше місто (і громада) отримає нового міського голову. Епоха Карлійчука закінчується.

Але чи закінчиться “карлійчуковщина” в місті і маразм в місцевому самоврядуванні Сторожинецької громади? Чи отримаємо ми при владі якісно нового керівника?

Tyre Center Сторожинець

Чи ще 5 років будемо терпіти вибудувану Карлійчуком напівкорупційну систему, яка веде наше місто до деградації

Карлійчук довів місто до ручки. Хто б не став міським головою після нього – стикнеться з системними проблемами, до яких місто довів совковий “гореуправлінець” і пристосуванець, шановний Микола Миколайович.

У період кризи, карлійчуковщина приводить до того, що громада має скорочувати чиновників, що працюють напряму з людьми, при цьому собі особисто і своїм наближеним людям виплачуються надвисокі зарплати і непристойні, як для кризового часу доплати і премії.

Карлійчук “помножив на нуль” старост, перевівши в ручне управління видатки для них. Реально немає чим виплачувати зарплати тим людям, які зараз працюють в місцевому самоврядуванні. Немає грошей на енергоносії. Немає чим платити за опалення і освітлення.

Після уходу Кухарука, Карлійчук таки остаточно доконав місцеве ЖКГ. Загнав його в такі борги, що невідомо, чи буде кому там працювати, чи буде завтра чим заправити асенізатор чи вишку (яку, до речі, уже встигли розбити).

Карлійчук провалив свої обіцянки в сфері освіти, в медицині, в культурі. Для всіх підприємств і підприємців Сторожинеччини відома “благодать” Карлійчука за їх рахунок.

В наше місто не йдуть інвестиції, бо тут є Карлійчук. Він уміє демотивувати людей, які хочуть робити тут бізнес.

Він демотивує людей, які хоч щось хочуть в цьому місті робити. Він підло знищує всіх можливих своїх опонентів, не цурається підлості і брехні.

Це не політика, як, можливо, вважаєте Ви, Микола Миколайович! Це саме підлість і брехня!

І незважаючи на всі зроблені Вами справи, міський голова Сторожинця не може бути підлим брехуном і маразматиком!

Ваш час пройшов! Ви змінювали партії, як рукавички. Завжди зраджували тих, кому обіцяли політичну підтримку. Мене обурює та публічна брехня про укрупнення району.

В той час, коли і Балінов, і Лосік, і вся сторожинецька громадськість активно боролась за збереження за Сторожинцем статусу районного центру – Ви тихо сиділи в стороні.

#сторожинецьнесело – чули, ні?

Самоусунулись від цього процесу і тепер звинувачуєте Балінова в тому, що рішення було прийнято не на нашу користь?

У Вас є совість? Ви балотуєтесь від партії, яка поламала наше місто через коліно, а винен хтось інший! Цинізму немає меж!

Отже кого обирати? Я нічого не маю проти Брижака та Матейчука, поважаю їх, як людей. Але ще 5 років карлійчуковщини, його системи, наша сторожинецька громада не витримає.

Із всіх кандидатів, які можуть змінити ситуацію – я підтримую Дмитра Балінова. Він не змінює партійну шкіру, як це робить щоразу Карлійчук. Він довів, що вміє працювати ефективно в складних умовах.

Він не слабак і не ховається за спинами інших людей у складних ситуаціях. Він не “совок” і має чітке бачення, як має розвиватися громада без Карлійчука і карлійчуковщини.

Тому я закликаю моїх друзів і людей, що мене дослухаються – прийти на дільниці і проголосувати за Дмитра Балінова та його команду Народного Контролю.

Маємо уже завершити епоху “радянщини” в Сторожинецькій громаді і довірити його розвиток молодим та професійним людям.

П.С. Це моя суб’єктивна думка. Мені за неї ніхто не платив і ніхто мене не просив її писати. Просто я хочу добра для своєї громади. І в нас нарешті з’явився шанс на зміни!

Михайло Шморгун

Категорія: Статті Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ