Сторожинецькі спортсмени взяли призові місця на Всеукраїнському турнірі бойових мистецтв “Хоробрі серця”

16-17 жовтня в місті Яремче Івано-Франківської області пройшов Всеукраїнський турнір бойових мистецтв “ХОРОБРІ СЕРЦЯ”, присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва, організований Рошаком Олексієм.

Tyre Center Сторожинець

Поєдинки відбувалися у розділах кікбоксинг: лоу-кік та К-1, козацький двобій Герць 3 (ММА).

На турнірі виборювали право бути кращими спортсмени та клуби із п’яти областей України: Івано-Франківської, Львівської, Київської, Чернівецької та Тернопільської.

В заході взяли участь і наші Сторожинецькі бійці з клубу К-1 FANAT SPORT, засновником та тренером якого є Дробот Володимир.

Спортсмени показали ось такі результати:

  • Танасійчук Олександр – І місце;
  • Гаврилюк Юрій – І місце;
  • Трачук Тарас – І місце;
  • Павлюк Ігор – ІІ місце;
  • Галінзовський Нікіта – ІІ місце;
  • Берник Андрій – ІІІ місце.

Меценатами та спонсорами поїздки були Любимський Олексій та Морхан Думітру.

“Всі наші воїни завоювали призові місця, бої були конкурентні та безпринципні, де майже у кожній ваговій категорії було від 4 до 6 учасників. Наші спортсмени завоювали медалі, захищаючи честь свого клубу та свого міста, – коментує тренер клубу FANAT SPORT Дробот Володимир. – Велика подяка меценатам за підтримку коштами, які потрібно було на дорогу, проживання, внескі за змагання… Велика подяка Любимському Олексію та Морхану Думітру від клубу FANAT SPORT та звісно ж від батьків наших чемпіонів та призерів!”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ