Читаймо найсучасніше та найцікавіше разом з бібліотекою: нові книги для Сторожинецької бібліотеки від Українського Інституту Книги

На сьогоднішній день, на жаль, оновлення бібліотечних фондів відбувається вкрай повільно. Чи не єдиним джерелом є Державна програма поповнення бібліотечних фондів.

Завдяки Українському Інституту Книги, Сторожинецька бібліотека є однією з 606 бібліотек-щасливчиків, які наприкінці 2020 року отримали 827 нових, крутих, якісних, стильних, ілюстрованих та цікавих книг українською мовою. А це – неоціненний вклад у майбутній розвиток наших читачів та бібліотеки зокрема.

У перелік відібраних книг потрапили і сучасні книги, і класика, зарубіжні автори та українські, неймовірні дитячі енциклопедії, фентезі, дитячі детективи та ще багато-багато інших книг.

Кожен читач, який завітає до нашої бібліотеки за адресою: вул. Ю.Федьковича, 11 у Сторожинці, знайде книгу на свій смак та отримає неймовірне задоволення від прочитаного та великого вибору літератури.

Висловлюємо щиру подяку Українському Інституту Книги за подарунок та можливість поповнювати бібліотечні фонди новою літературою для читачів різного віку та вподобань.

Нагадуємо, що онлайн-знайомство з книгами можна здійснити в рубриці нашої бібліотеки Книжковий порадник “Кидай мишку – читай книжку” за посиланням https://www.facebook.com/kidaj.myshku.chitaj.knyzhku

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ