Для оформлення першого паспорта можна зареєструватися в електронну чергу

Звертаємо увагу жителів краю, які планують оформити перший паспорт громадянина України у зв’язку з досягненням 14-річного віку, на можливість попереднього запису через онлайн-сервіс “Електронна черга” на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html. Запис до електронної черги може здійснюватися виключно особою, яка планує отримати послугу, або її законним представником.

За результатами реєстрації за допомогою сервісу «Електронна черга» суб’єкт звернення отримує SMS-повідомлення, де зазначено номер талона, дату та час прийому, а також певну інформацію про особу, яка буде отримувати послугу.

На прийом до попередньо обраного структурного підрозділу міграційної служби необхідно прийти у час, зазначений у SMS-повідомленні. Роботу сервісу «Електронна черга» організовано таким чином, що на надання адміністративної послуги відводиться певний проміжок часу, впродовж якого здійснюється перевірка та оформлення документів заявника, фотографування, сканування відбитків пальців тощо. Запізнення одного відвідувача може автоматично призвести до порушення порядку роботи всієї черги. Тому у разі неявки протягом 2-х хвилин з моменту початку виклику до кабінету, де будуть надаватися адміністративні послуги, черга автоматично скасовується.

У разі відсутності місць в онлайн-сервісі «Електронна черга» запис можна також здійснити через термінал у підрозділі на наступні 35 днів (36-й день стає доступним для запису на початку наступного робочого дня) та в день звернення у порядку «живої черги».

Окрім паспорта громадянина у вигляді ID-картки, за допомогою сервісу «Електронна черга» можна також забронювати місце в черзі для оформлення інших документів з безконтактним електронним носієм: паспорта громадянина України для виїзду за кордон, посвідки на постійне проживання та посвідки на тимчасове проживання.

Сторожинецький відділ Управління ДМС у Чернівецькій області

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ