Всеукраїнський турнір з кікбоксингу К-1: «Відкрита клітка клубу FANAT Sport»

Наприкінці лютого в Сторожинці відбувся Всеукраїнський турнір з кікбоксингу К-1 «Відкрита клітка клубу FANAT Sport».

Організований турнір спортивним рухом FANAT Sport, засновником якого є президент Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу, Володимир Дробот, він же Вова Фанат.

В цьому відкритому міжобласному турнірі прийняли участь спортивні клуби з Львівської, Івано-Франківської, Вінницької, а також Чернівецької областей.

В цілому, у змаганнях прийняло участь 80 спортсменів. Безкомпромісні поєдинки, рівність суперників по класу підготовки, видовищні поєдинки, переживання, воля до перемоги, взаємоповага… – це все – спортивне дійство, створене рухом FANAT Sport, Володимиром Дроботом та всією його командою.

Володимир спільно з друзями та партнерами, а також спонсорами, заснували в Сторожинці нові креативні спортивні заходи. Одним з таких є вже створений FanatRun, забіг на довгі дистанції для сильних не тільки тілом, але й духом, що в принципі є основою самого Володимира, як і його оточення. А також найближчим часом чекайте ще декілька сюрпризів по створенню нових, ще більш креативних заходів.

Рух FANAT Sport – багатогранний, не тільки кікбоксинг, хоч К-1 – це реальне видовище, бої серйозного рівня.

Велика подяка спонсорам та меценатам турніру «відкрита клітка клубу FANAT Sport»: Олексію Любимському, Думітру Морхану, також подяка за підтримку Ігору Янчуку, директору магазину спортивного харчування та одягу PowerMan (м. Чернівці). Турнір був проведений також ще й за підтримки Сторожинцької міської ради та за підтримки директора Сторожинецької ДЮСШ Сергія Москалюка.

Як ми вже згадували, спортивні заходи руху FANAT Sport створені цілою командою, людьми, які завжди підтримували, та будуть підтримувати Володимира у всіх його проектах, адже вони спортивно-розвиваючі, та приносять велику користь та являються хорошим прикладом для всіх.

Андрій Літун (фотограф Litunko) Максим Скрипа (ComfortHouse), Валерій Мисько (Life in Storozhynets), Микола Пуюл (DJ Nikolas); судді турніру: Олександр Дробот, Станіслав Поляк, Гейнріх Денис, Віталій Лазорюк та Михайло Лазорюк; секретарі турніру: Наталія Дробот та Вікторія Дробот; рефері в клітці: Дмитро Танасійчук та Олександр Танасійчук, який, до речі, був ще й учасником турніру та посів перше місце, перемігши достроково у фінальному поєдинку.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ