Студенти-випускники лісового коледжу до Дня землевпорядника обговорили актуальні теми у сфері землеустрою

Пандемія, карантин, дистанційне навчання внесли зміни у наше повсякденне життя. Але традиції навчального закладу, спогади про навчання та плани студентів на майбутнє мають право на існування.

Студенти-випускники Сторожинецького лісового коледжу спеціальності “Геодезія та землеустрій”, у рамках вивчення дисципліни “Управління земельними ресурсами” до Дня землевпорядника провели  відеоконференцію.

Обговорили актуальні теми у сфері землеустрою: “Сучасний стан та регулювання земельних відносин в Україні”, «Вимоги до спеціаліста-землевпорядника», «Перспективи розвитку землевпорядкування в Україні». Студентки Каріна Николайчук та Валентина Москалюк виступили з тематичними повідомленнями. Переглянули тематичні презентації та відео підготовлені студентом Михайлом Талахом.

Студенти Ковалюк В., Чернієвич Д. та Москалюк В., під керівництвом викладача землевпорядних дисциплін Костюк О.В., взяли участь у IX  Інтернет – форумі “Geo Week 2021”, опублікувавши свої наукові статті.

Метою конференції було поглибити знання студентів, поділитися своїм баченням професії землевпорядника, її перевагами, перспективами розвитку землевпорядкування в Україні та планами на майбутнє студентів-випускників.

Було відзначено, що продовжується співпраця з кафедрою землевпорядкування та кадастру Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, де переважна більшість випускників продовжують навчання.

Викладачі циклової комісії землевпорядних дисциплін сподіваються, що лави студентів Сторожинецького лісового коледжу поповняться випускниками шкіл, а  випускники – майбутні фахівці-землевпорядники,  будуть працювати професійно, по-господарськи, адже від них буде залежати в якому стані земля, безцінний скарб нашої держави, буде передана нащадкам.

Викладач Костюк О.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ