Суд виніс вирок хулігану, який минулого року потрощив приміщення Сторожинецької міської ради

Вироком  Сторожинецького  районного суду засуджено жителя міста Сторожинець, який вчинив хуліганство у приміщенні міської ради.

Під час судового розгляду справи встановлено, що 7 лютого 2020 року 26-річний житель міста Сторожинець, перебуваючи в стані наркотичного сп`яніння, знаходячись в приміщенні Сторожинецької міської ради Чернівецької області, що по вул. Б.Хмельницького, 8, із хуліганських мотивів, грубо порушуючи громадський порядок, безпричинно, нехтуючи загальноприйнятими нормами моралі, чіплявся до працівників Сторожинецької міської ради, умисно пошкодив чотири дверних вікна в приміщенні адміністративної будівлі Сторожинецької міської ради, перекинув комп`ютерну техніку, чим тимчасово призупинив роботу установи та завдав збитків на загальну суму понад 1,6 тис. грн.

В ході судового розгляду останній вину визнав у повному обсязі та повністю відшкодував завдану Сторожинецькій громаді майнову шкоду.

За результатами розгляду справи, судом винесено обвинувальний вирок, яким вказану особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство) та призначено йому покарання у вигляді 1 року обмеження волі із призначенням однорічного іспитового строку.    

Сторожинецький районний відділ Чернівецької окружної прокуратури

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ