Прокуратура підтримала звинувачення щодо жителя Верхніх Петрівців, який незаконно видобував гравій

Підтримано публічне обвинувачення відносно мешканця с. Верхні Петрівці, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення).

Так, житель с. Верхні Петрівці, не маючи дозвільних документів на проведення руслорегулюючих робіт чи видобування корисних копалин, незаконно видобував гравій на земельній ділянці, яка прилягає до русла річки Малий Сірет в межах села Верхні Петрівці Чернівецького району Чернівецької області.

Зокрема, вказаний громадянин погрузив на транспортний засіб біля 2 метрів кубічних гравійно-піщаної суміші, яку перевозив до свого місця проживання, під час чого був зупинений працівниками поліції.

За результатами розгляду даного кримінального провадження вироком Сторожинецького районного суду обвинуваченому призначено покарання у вигляді 1 року позбавлення волі із призначенням випробувального терміну на 1 рік.

Окрім того, вилучена гравійно-піщана суміш звернута на користь держави, а на обвинуваченого покладе обов’язок на відшкодування судових витрат.

Сторожинецький районний відділ Чернівецької окружної прокуратури

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ