Сторожинецькі студенти долучилися до дистанційного святкування Global Money Week 2021

Дистанційне навчання має звичайно свої недоліки та переваги. Не вистачає учасникам освітнього процесу живого спілкування, іноді підводять технічні засоби, але поряд з тим відстань та місце знаходження не є перешкодою для спілкування, набуття досвіду та закріплення знань.

Студенти-випускники Сторожинецького лісового коледжу спеціальності “Облік і оподаткування” долучилися до святкування Global Money Week 2021 за запрошенням кандидата економічних наук, старшого викладача Кафедри фінансів, банківської справи та страхування Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету Мордань Євгенії Юріївни.

В онлайн-грі на тему: “Валюти світу” найкращі результати показали Валерія Іщенко (І місце), Катерина Олійник (ІІ місце) та Вікторія Сенижук (ІІІ місце). Студенти перевірили свої знання з фінансової грамотності та зрозуміли, що і граючись, можна навчатись, основне щоб було бажання.

Викладачі циклової комісії економічних дисциплін коледжу сподіваються, що що лави студентів Сторожинецького лісового коледжу поповняться випускниками шкіл, а випускники – майбутні фахівці з обліку та оподаткування продовжать навчання за спеціальністю і можливо, навіть не зважаючи на відстань, оберуть Сумський державний університет.

Викладач Костюк О.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ