Олександр Усик може підписати контракт з UFC

Український важкоатлет Олександр Усик розповів про те, чим буде займатися, якщо Ф’юрі і Ентоні Джошуа остаточно домовляться про проведення бою.

«Мені недавно Дейна Уайт написав, чи не хочу я спробувати себе в UFC. Я йому відповів: «Відправ мені, будь ласка, повідомлення. Я готовий “. Так що у мене є багато варіантів. Я займаюся музикою, я танцюю, став початківцям кроссфітером, виховую дітей. Півтора року я не буду чекати, знайду з ким побоксировать», – сказав Усик.

В даний час Усик є претендентом на титул WBO, інформує “ВсеПроСпорт”. Незважаючи на це, поки його бій з чемпіоном світу за цією версією Ентоні Джошуа НЕ планується.

При цьому Усик висловив готовність відійти в сторону, щоб Джошуа зміг провести об’єднавчий бій з Тайсоном Ф’юрі. Але, як підкреслив Усик, потрібно обговорювати суму компенсації, в іншому випадку чекати українець НЕ погодиться.

По всій видимості, наступним суперником українця стане британець Джо Джойс. Сам Джойс говорив, що його бій з Усиком вже підтверджено. Він повинен відбутися в квітні 2021 року.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ