ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ПРАВИЛА ВИБОРУ ЛАМІНАТУ ТА ВІНІЛОВОЇ ПІДЛОГИ

Інтер’єр кожного приміщення має цільове призначення. Він повинен привертати увагу гостей, відрізнятися витонченим дизайном та стилістичним оформленням. У оформленні інтер’єру квартири або приватного будинку велике значення не лише кольорове забарвлення стін, оформлення стелі, але й міцне та дизайнерське підлогове покриття. Про те, чому сьогодні варто замовляти вінілову підлогу та ламінат, розповімо далі.

Яку роль у дизайні інтер’єру займає підлога з вінілу

Вінілова підлога є універсальним матеріалом, який у себе увібрав позитивні сторони ламінату, лінолеуму та плитки.

Вінілова підлога в асортименті (наприклад, товари Nice Flooring)відрізняється наступними перевагами:

  • асортиментом дизайнерських рішень щодо кольору та формату;
  • водонепроникністю на 100%;
  • натуральним складом та красою.

Вініловою плиткою нового покоління виступає плитка, виготовлена з кварцового піску. Це міцний матеріал, який не пропускає воду, має нулів ступінь стирання та не боїться дії вогню. Вінілову підлогу, виготовлену з кварцового піску, сьогодні замовляють покупці з різних регіонів України.

За типом призначенням вінілова підлога ділиться на наступні групи:

  1. Побутова. Вінілова підлога, яка активно використовується у домашніх умовах. Навантаження на такий матеріал невелике, тому він характеризується відсутністю захисного шару та мінімальною товщиною. Середній термін використання такої підлоги становить 5 років. Деякі виробники пропонують побутову вінілову підлогу з максимальним терміном використання у 10 років.
  2. Комерційна. Так підлога активно використовується на виробництві, державних підприємствах, у приміщеннях з великим рівнем прохідності. Підлога комерційного типу характеризується міцністю, що їй гарантує двофазний захисний шар. Середній термін використання комерційної вінілової підлоги становить від 10 до 15 років. Це обумовлено поліпшеними технічними характеристиками матеріалу.
  3. Підлога з підвищеним механічним навантаженням. Вінілова підлога даної категорії відрізняється складом з мінеральними добавками, що дають підвищену міцність. Використовується така підлога у приміщеннях з різним мікрокліматом та високим рівнем навантаження на неї.  Середній термін експлуатації такої підлоги становить 25 років.

Де купити товари вінілову підлогу та ламінат?

https://nice-flooring.com/uk/ пропонує широкий асортимент якісного покриття для підлоги, яке стане вдалим рішенням для прикраси інтер’єру та благоустрою будь-якого приміщення. Здійснити вибір ламінат можна за наступними його характеристиками:

  • типом кріплення, замковим або клейовим;
  • декором, є варіанти у стилі під дерево, мармур або під граніт;
  • класом зносостійкості;
  • наявністю фаски і її різновидом;
  • текстурою;
  • габаритами;
  • площею матеріалу в упаковці.

При виникненні будь-яких питань щодо вибору ламінат або вінілової підлоги, рекомендуємо проконсультуватися з менеджерами магазину. Доставка товару здійснюється по всій території України кур’єрськими компаніями. На весь асортимент товару діє гарантія від виробника.

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ