Доступні Чернівці: кращі новобудови з новими квартирами

Чернівці займають почесне друге місце після Вінниці серед міст з високою інвестиційною привабливістю. Місто розбудовується дуже стрімко, особливо це стосується ринку нерухомості. Це означає тільки одне – місто точно не залишиться без уваги з боку покупців житла. Команда Всі Новобудови вибрала кращі проекти класу економ для тих, хто готовий інвестувати.

Девелопер City of Dreams пропонує найдешевшу нерухомість на ринку. Вартість квадратного метра у квартирах ЖК Comfort City становить усього 420$. Житло будується за монолітно-каркасною технологією, утепляться пінополістиролом та продається із чорновим оздобленням. Житловий комплекс Родинна Казка продається трохи дорожче. За квадрат просять 460$. Інвестори отримують нерухомість класу економ з підготовленими стінами та підлогою, індивідуальним опаленням та високими стелями (2,8 метра).

Новобудови Чернівців економ класу не мають власного паркінгу для зберігання автомобілів. Девелопер реалізує закриті та охоронювані паркування, а також гостьові стоянки поруч із будинками. ЖК Сучасне житло – проект із закритим подвір’ям, який відгороджений від зони для транспортних засобів. Безпеці та комфорту дітей нічого не загрожує. Ціна за квадрат також приваблива та становить усього 520$.

У місті кілька девелоперів продають житло за зниженими цінами. У період акцій та падіння попиту на квартири ціна становить 500-600$ за квадратний метр. Навіть у разі невеликого бюджету є можливість придбати варіант у будинку класу бізнес. Наприклад, ЖК Comfort Hall нараховує 550 квартир за доступною ціною. Забудовник пропонує нерухомість з оздобленням, підведеними комунікаціями та встановленими вхідними дверима. Заздалегідь виконане утеплення та засклінням, а лічильники дають змогу заощаджувати на комунальних послугах.

Ще одним цікавим проектом залишається ЖК Оазис Буковини. Новобудова розташована поруч із зеленою зоною та розвинутою інфраструктурою. Квартири продаються в стані під ремонт та з високими стелями. Забудовник виконує ремонт на сходових клітках та готує доглянуту прибудинкову територію. Ціна квадрата становить 500$.

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ