Прокуратура звернулася до суду щодо повернення майна Великокучурівської сільської ради вартістю 560 тисяч гривень

Сторожинецький відділ Чернівецької окружної прокуратури звернувся до Сторожинецького районного суду Чернівецької області з позовною заявою про повернення майна Великокучурівської сільської ради, вартістю 560 тис. грн.

Так, встановлено, що у серпні 2019 року між Великокучурівською сільською радою, та товариством із обмеженою відповідальністю, зареєстрованому у м. Чернівці, укладено договір відповідального зберігання.

Відповідно до вказаного договору Великокучурівська сільська рада зобов’язується передати паливну деревину в кількості 560 кубічних метрів, вартістю 559 966,40 грн., а товариство прийняти вказану деревину на відповідальне зберігання протягом строку дії цього договору.

Однак, в подальшому, після того як у грудні 2019 сільська рада звернулася  до товариства про повернення отриманого на зберігання товару, а у разі неможливості повернення отриманого на зберігання майна – сплатити на рахунок сільської ради його вартість, товариство відповіді на вказані звернення не надало, а майно не повернуло.

Враховуючи викладене, Сторожинецьким відділом подано до Сторожинецького районного суду позовну заяву в інтересах  держави в особі Великокучурівської ОТГ про повернення вказаної паливної деревини  в кількості 560 кубічних метрів, вартістю 559 966,40 грн..

Сторожинецький відділ Чернівецької окружної прокуратури

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ