В Сторожинецькому лісовому коледжі пройшла акція протесту

main

Сьогодні, 1 вересня, в Сторожинецькому лісовому коледжі пройшла акція протесту проти призначення на посаду т.в.о. директора Петра Брижака.

До навчального закладу навідалися представники Чернівецького Автомайдану на чолі з Олексієм Коломійцем, представники партійної організації “Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” на чолі з головою Чернівецької обласної партійної організації Іваном Мунтяном, представники Чернівецької обласної організації “Майдан”на чолі з головою виконкому Юрієм Скорейком та громадські активісти як з Чернівців, так і з Сторожинця.

3

2

1

Досить емоційна розмова в присутності представників педагогічного колективу відбулася в кабінеті директора Лісового коледжу. Громадські активісти вимагали негайного звільнення Петра Брижака з посади т.в.о. директора коледжу, мотивуючи це його минулою політичною приналежністю та його діями в той час, коли він знаходився на посаді голови Сторожинецької районної ради та Сторожинецької РДА. В свою чергу Петро Брижак пояснював, що його призначили згідно наказу Міністерства освіти та зазначав, що педагогічний колектив не був проти.

5

8

На захист нинішнього т.в.о. директора виступили частина представників педагогічного колективу, що викликало значну суперечку. Отець Іван Гопко, який був присутній на святковій лінійці, присвячений Дню Знань в Лісовому коледжі, також завітав до кабінету директора і висловив свою позицію щодо цих подій.

6

7

Пропонуємо вашій увазі відеозапис акції:

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ