30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

Давайте замислимося над тим, чим 30 вересня відрізняється від інших днів, адже кожен день свого життя ми хочемо прожити щасливо, радісно і натхненно, втомитися від добрих справ і відпочити у колі друзів.

30 вересня – особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися …, хто приходить побачити різну бібліотеку – буденну і святкову, заклопотану справами і щасливу від урочистих оцінок та посмішок читачів, переповнену надіями на краще майбутнє і стурбовану проблемами сьогодення.

До наших бібліотек  приходять за книжками, посидіти в інтернеті, отримати нові знання й освоїти нові вміння, попрацювати над проєктами, розважитися, поспілкуватися з друзями, сплатити за комунальні послуги і просто побути наодинці й подумати. Сьогодні бібліотеки незамінні для розвитку та віднайдення себе у професії, для особистого розвитку й творчості, для народження нових ідей та їхньої реалізації, для емоційної та психологічної рівноваги, для мрій та їхнього здійснення.

Бажаємо усім щиро любити свою бібліотеку як частину самого себе, з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити що БІБЛІОТЕКА – як все красиве і вічне – буде завжди поруч і допоможе нам здобувати перемогу!

Бажаємо колегам – бібліотекарям зберігати найкращі людські риси – мудрість, терпіння, любов та поєднувати їх з професійними якостями, прагнути до знань і розвитку.

Дирекція Сторожинецької ЦБС.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ