Дмитро Іванович Морган не залишився в осторонь, коли до нього звернулися з проханням про допомогу

У всі часи доброта була однією з головних чеснот людини. Добрі, чуйні, небайдужі люди ставали героями багатьох казок, оповідань та інших творів. Одного чудового святкового дня, коли всім дітям в школі роздавали подарунки, директор школи привітавши всіх присутніх сказала, що Святий Миколай приніс всім дітям гостинці. Після гучних оплесків, одна дівчинка голосно сказала «Ми знаємо цього Миколая – це Думітру Морган»!
Так і цього разу Дмитро Іванович Морган не залишився в осторонь, коли до нього звернулася родина з проханням про допомогу в придбані інвалідного візка для їхнього сина інваліда. Дізнавшись яка саме коляска необхідна, яким вимогам повинна відповідати, Д.Морган замовив сім інвалідних візків вже на наступний ранок. Життєво важливий подарунок був переданий родичам молодого хлопця, інші шість були подаровані геріатричному пансіонату для людей похилого віку в м.Чернівці.
Родина сина з фізичними обмеженнями та начальник Головного управління Національної соціальної сервісної служби в Чернівецькій області Іларій Мінтянський безмежно вдячні Дмитру Івановичу Моргану за подарунок який дозволить людям-інвалідам підтримувати зв’язок із зовнішнім світом і розширить коло їхнього спілкування.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ