Жовтень у західних областях розпочнеться з сонячної погоди, яку змінять незначні дощі

Синоптична картина початку жовтня

Початок жовтня, а саме перші 5 днів місяця в західному регіоні пануватиме сонячна, помірно тепла погода з денними покажчиками від +13°С до +15°С. Щільні вранішні тумани становлять другий рівень небезпеки.

Після 5 жовтня очікується надходження вологого атлантичного повітря, яке принесе незначні та помірні дощі. Відносна вологість підвищиться до 95%. Дощова погода протримається з 6 по 8 число, після чого знов повернуться сонячні дні.

Огляд погоди по західних областях

В Тернополі середньоденна температура у першу декаду жовтня коливатиметься від +9°С до +12 °С. Погода Мета прогнозує, що 7 жовтня на Тернопільщині можливі незначні опади. Вологість повітря підніметься до 95%.

У Чернівцях дощова погода передбачається 7 та 8 жовтня. В перші 10 днів місяця найвища температура вдень становитиме +16°С, а в ночі понизиться до +8°С. Вологість повітря зміниться від 74% до 91%.

У Львові сонце сяятиме перші 5 днів, та прогріє повітря до +17°С. З 6 по 8 жовтня можливі помірні опади, вологість повітря сягатиме 96%. Кінець першої декади очікується хмарним.

В Ужгороді максимальна температура першої декади становитиме до +18°С. Нічні покажчики очікуються в межах 10°С – 12°С. По області дощитиме 6 та 7 жовтня.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ