Вже по дві перемоги зарахували, в свої скарбнички, чотирьох команд чемпіонату Чернівецької області з міні-футболу

Розпочинаючи з п’ятого грудня, на майданчиках комунального спортивно-оздоровчого підприємства Буковина, триває другий тур чемпіонату Чернівецької області, групи Д, з міні-футболу.

Як повідомив ресурс Спорт на meta.ua, сьомого грудня, вже по другій перемозі зарахували до своїх активів, аж чотири команди, а якщо конкретніше, то це: Фазенда, Лідер, Вікторія-Моцарелла, Чернівецький рятувальник, котрі були допущені до змагань, маючи стовідсоткове щеплення від коронавірусного захворювання, хоча б однією дозою, всіх учасників.

Переможні матчі, більш детальніше про те, як проходили зустрічі цього туру

Всі спортивні баталії, на жаль, проходять без вболівальників, при пустих трибунах. Але, можливо, цей факт урівнює шанси – гравців не відволікають фани. Чемпіони минулого сезону, команда Іванківці, впевнено здолала опір Волоки-1, з рахунком чотири – один. Тимощук Василь став автором відразу двох голів у цьому двобої. Як вже говорилося, другу перемогу здобула Фазенда, здолавши в напруженій боротьбі колектив Аматора, хоча початок матчу був для них невдалим. З цікавим рахунком, вісім – один, Клокучка буквально розчавила Шквал. Чотири забиті м’ячі, відтепер, в заліку Новотрясова Артура, а дубль виконав Соломян Богдан. Вікторія-Моцарелла, спокійно та впевнено здобула свою другу перемогу, в цьому турі, забивши Політеху чотири голи, а навзаєм отримавши, лише один. В цьому турі надзвичайно відзначився воротар Фазенди, Чернобай Сергій, котрий декілька разів брав участь в атаках та став автором одного з голів, після чого, гравці команди ще шість разів вражали рамку воріт супротивника.

Радість перемоги та плани на майбутнє

Незважаючи на погодні умови, команди серйозно налаштовані  довести чемпіонат області до логічного кінця, коли остаточно буде визначено найсильнішу команду цього сезону. Тобто, часу на відпочинок немає, навпаки, потрібно зосередитись на вдосконаленні грального злагодження в командах. Що ж, нехай грі не завадять ні погодні катаклізми, ні пандемія.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ