Диклоберл при остеохондрозі

Остеохондроз – захворювання хребта, що проявляється в настанні дегенеративно-дистрофічних змін у структурі кісток та хрящів. Серед його симптомів вирізняють: тупий або прострілючий біль, скованість, знижену рухливість. Нажаль, з кожним роком ця хвороба вражає більшу кількість населення. До того ж, вона ще й молодшає і часто виявляється у молоді.

В залежності від локації болю, остеохондроз поділяють на такі основні види:

Вид Симптоми
Шийний

 

Прострілючий біль у шиї, що віддає у верхні кінцівки

Запаморочення, мушки

Оніміння рук

 

Грудний Помірний біль у грудній клітині

Відчуття ускладненого дихання

Біль при піднятті рук

 

Поперековий Тупий ниючий або раптовий гострий біль, що іррадіює у ноги, внутрішні органи

Скована рухливість

Посилення болю при русі або статичних позах.

 

Диклоберл: миттєве полегшення

Диклоберл – сучасний не стероїдний препарат з протизапальною, знеболюючою та протиревматичною діями. Основна діюча речовина – Диклофінак. Препарат виробляється в Італії на замовлення німецької компанії БЕРЛІН-ХЕМІ АГ. Випускається у формі ін’єкцій, капсул та супозиторіїв. В залежності від локації болю та загальних симптомів хвороби обирається оптимальний спосіб лікування. Детальніше інформація буде у диклоберла  інструкція.

Переваги Диклоберлу при остеохандрозі:

  • Не є стероїдним, гормональним засобом, тому за умови періодичного вживання не призводить до поганих наслідків.
  • Більшість хворих відчуває швидке полегшення  вже після першого прийому ліків.
  • Зменшує прояви болю та запалення у всьому організмі, тому не потребує використання додаткових знеболюючих засобів, якщо хвороба супроводжується, наприклад, головним болем.
  • Виготовлений під контролем німецького заводу із сировини високої якості.
  • Має помірну ціну.

Що говорять люди

Для того, щоб дізнатись справжню думку про цей препарат, варто почитати відгуки. Загалом люди відмічають швидке та тривале  полегшення після першого застосування та вважають Диклоберл  більш дієвим за Диклофінак. Водночас, окремих пацієнтів бентежить велика кількість можливих побічних наслідків та болючість самих ін’єкцій. З рештою, мало хто відчув  на собі побічні дії. Тоді як  уколи для багатьох є насправді болючими. Отже, люди вважають Диклоберл  – одним із кращих препаратів при остеохондрозі.

Що кажуть лікарі

Диклоберл – засіб, що часто призначають при  різних хворобах хребта. Його дієвість доведена роками успішного використання. Однак, як і будь який лікарський засіб, цей препарат передбачає попередню консультацію із лікарем. По-перше, через можливість настання побічних дій. По-друге: для обрання оптимального способу та схеми лікування. Так, наприклад, при гострому болю краще підійдуть ін’єкції. Для тих кому страшні уколи призначають капсули. А тим, у кого є проблеми з травленням,  можуть підійти супозиторії.

 

Категорія: Здоров'я
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ