На Сторожинеччині відзначили кращих підприємців

main

Щорічно в першу неділю вересня відбувається святкування Дня підприємця. Сьогодні, в останній робочий день тижня, в залі засідань Сторожинецької РДА відбулося святкове відзначення кращих підприємців району, організоване районною Асоціацією підприємців та районним Фондом підтримки підприємництва за сприянням Сторожинецької районної державної адміністрації та Сторожинецької районної ради.

8

2

На заході зазначили, що зміни до Податкового кодексу України щодо оподаткування суб’єктів малого підприємництва спрощують та полегшують роботу підприємців. В результаті проведених заходів кількість зареєстрованих підприємців та тих суб’єктів господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування  збільшується, а  також збільшується  сплата ними податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

Спільними грамотами Сторожинецької районної державної адміністрації та Сторожинецької районної ради було відзначено підприємців Івана Краснянського, Юрія Бойко, Сергія Макарова, Степана Шкетко, Василя Лутанюка, Марію Теслюк, Петра Тікана, Флоріку Кондрюк, Анатолія Оленюка, Івана Кривка, Миколу Поповича та директора ПП “Сторожинецький м’ясокомбінат” Миколу Видиша.

6

3

Керівництвом податкової служби району відзначено високий рівень податкової культури, сумлінне виконання протягом 2015 року податкових зобов’язань підприємців району та з нагоди професійного свята вручено подяки кращим платникам податків, – фізичним особам-підприємцям, – а саме Костянтину Тарице, Лідії Дутчак, Людмилі Любимській, Дмитру Істратію, Ігору Кусяку, Василю Бойчуку, Михайлу Гринчуку.

5

7

“З метою створення сприятливих умов для подальшого розвитку та активізації підприємництва, – розповів начальник ДПІ у Сторожинецькому районі Олександр Григоряк, -розширенню бізнесу, збільшенню кількості робочих місць та надходжень до бюджетів усіх рівнів працівниками податкової інспекції проводяться відповідні заходи, а саме – забезпечення належної роботи центру обслуговування платників податків, в тому  числі суб’єктів малого бізнесу, що сприяє тісній взаємодії та партнерським відносинам із підприємцями, знаходження паритету інтересів держави і підприємців.

Надання якісних сервісних послуг центром обслуговування платників допомагають суб’єктам малого бізнесу прозоріше декларувати доходи та добровільно сплачувати податкові зобов’язання.”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ