Нардеп Мазурашу розкритикував рішення уряду дозволити виїзд за кордон морякам за погодженням військкоматів

Депутат закликає просто скасувати заборону на виїзд та вважає, що від цього буде позитивний ефект і для населення, і для армії

Народний депутат України Георгій Мазурашу розкритикував рішення уряду щодо надання дозволу на виїзд за кордон морякам “виключно за погодженням територіального центру комплектування”. На переконання нардепа, це може призвести до корупції на місцях.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Чому так?.. Ніби вирішили питання, але переклали відповідальність на інших:( При тому, що в тій частині вже «прославились», наприклад, цифрою «500»:( Тобто створили умови для нової хвилі зловживань і хабарництва?..:((“, – зазначає Мазурашу.


Обранець закликає просто скасувати заборону на виїзд та вважає, що від цього буде позитивний ефект і для населення, і для армії.
 

“Чому не вирішити просто скасувати заборону, продемонструвати повагу до громадян України, і отримати сукупний позитивний ефект – зменшення соціальної напруги, приватні інвестиції в економіку, зміцнення обороностійкості, донати на ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ