У Герці перебої з централізованим водопостачанням через гасіння великої пожежі на сміттєзвалищі – мер міста

У місті Герца сьогодні неможливо забезпечити централізоване водопостачання – вся вода пішла на ліквідацію великої пожежі, яка виникла на місцевому сміттєзвалищі.

Як повідомив у Фейсбук Герцаївський міський голова Василь Скрипкару, підпал трави в районі міського сміттєзвалища Герци вкотре призвів до великої пожежі на полігоні сміття та відходів. Їдкий дим від загоряння відчули всі мешканці Герц та навколишніх сіл.

За його словами, пожежу багато годин поспіль ліквідовували працівники місцевої пожежної охорони та комунальної служби Герцаївської громади. На місці задіяно великий ресурс техніки, води, та людських сил. Роботи тривають.

Василь Скрипкару повідомив, що у зв’язку з цим, у місті Герца сьогодні неможливо забезпечити централізоване водопостачання, оскільки “вся вода пішла на ліквідацію пожежі”.

“Приносимо свої вибачення за вимушені міри та незручності. Просимо віднестися з розумінням – міська рада спільно з пожежниками та комунальниками робить все можливе задля лікаідації пожежі”, – зазначив міський голова Герци.

Він наголосив, що підпал збіжжя, сухої трави в умовах дії в країні режиму військового стану прирівнюється до диверсії та суворо карається законом.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ