Спартакіада обласної організації Союзу організацій інвалідів

5

9 вересня в Кіцмані проходила 8 спартакіада обласної організації Союзу організацій інвалідів України. Спортсмени з інвалідністю змагались у шести видах: дартс, городки, кільцекид, кидки у баскетбольне кільце, гонка на візках (змійка), бочче.

Команду Сторожинецької районної організації інвалідів представляли: Іван Прислупський, Зінаїда Боштега,  Андрій Перчик,Оксана Мелещук, Павло Калинюк та Ельвіра Федорчук з Ропчі.

3

В  безкомпромісній боротьбі переможцями та призерами стали: Зінаїда Боштега і Ельвіра Федорчук, які  перемогли, відповідно, у гонках на візках (змійка) та у кидках в баскетбольне кільце, друге місце з городків посів Іван Прислупський і третім у гонках на візках (змійка) серед чоловіків був Андрій Перчик.

Обласна спартакіада

В загальному заліку команда Сторожинецької районної організації посіла друге місце, обійшовши своїх одвічних суперників – команду міста Кіцмань, але пропустивши вперед молоду амбітну команду з Заставни.

2

Спартакіада – це не тільки спортивна боротьба, а і спілкування, обмін досвідом, зустрічі зі старими друзями та знайомство з новими, натхнення на нові перемоги і не тільки в спорті. І це наразі і є найбільший здобуток спартакіади.

4

Делегація районної організації СОІУ висловлює щиру подяку за  можливість взяти участь в спартакіаді першому заступнику голови РДА Діані Ковальчук та Управлінню освіти Сторожинецької РДА.

Джерело: голова районної організації СОІУ О.В. Хавронюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ