У Львові мешканець Харкова закидав поліцейських гранатами

Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі




4 серпня, у Львові 24-річний чоловік конфліктував з перехожими, а потім кинув дві гранати у поліцію, яка приїхала на виклик. Внаслідок вибуху гранат сильно пошкодилось патрульне авто, але поліцейські не постраждали. Тепер чоловіку загрожує довічне ув’язнення за посягання на життя поліцейських.

Про це повідомляє zaxid.net.

Пізніше у прес-службі Нацполіції Львівщини розповіли деталі цього інциденту. Так, о 14:00 поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Білогорській невідомий чоловік поводиться агресивно, чіпляється до перехожих і погрожує їм гранатою.
Коли на місце події приїхали патрульні поліцейські, то чоловік почав погрожувати їм застосуванням зброї і на зауваження правоохоронців не реагував. Натомість зловмисник кинув одну гранату у бік правоохоронців, а другу – у салон службового автомобіля, після чого сховався у будинок.

 
Правоохоронці встановили особу зловмисника, 24-річного жителя міста Харків, а також його 29-річного брата, який переховувався у будинку.

Гранату, яка не вибухнула, вилучили та скерували на експертне дослідження.

 
За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – довічне позбавлення волі.

https://zaxid.net/news/

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ