В середині вересня буде представлена нова серія Apple iPhone 14

Очікується, що серія Apple iPhone 14 буде представлена 13 вересня 2022 року. Напередодні презентації інформація, пов’язана зі смартфоном, надходить з усіх боків. Зовсім нещодавно в Інтернеті з’явилися очікувані терміни масового виробництва смартфона, а тепер і детальна 3D-модель iPhone 14 Pro

Схоже, Apple знову випускає чотири моделі iPhone, дві дешевші та дві більш досконалі версії. На зміну «міні» прийде iPhone 14 Max, який, як і найбільша модель Pro, має 6,7-дюймовий екран. Ось очікувані моделі:

  • iPhone 14 (6,1 дюйма)
  • iPhone 14 Plus (6,7 дюйма)
  • iPhone 14 Pro (6,1 дюйма)
  • iPhone 14 Pro Max (6,7 дюйма)

За деякими чутками, iPhone 14 Pro мав би отримати титановий корпус. Зараз rорпус iPhone, як і раніше, виготовляється з нержавіючої сталі. Великою перевагою титану як матеріалу є те, що він міцніший і легший. Крім того, його складніше пошкодити.

Хоча чутки кажуть, що Apple використала цей матеріал, насправді він виявився занадто дорогим. Тому, незважаючи на переваги титану, Apple продовжує використовувати рамку з нержавіючої сталі для iPhone 14 Pro.

Звичайно, є ще багато речей, які ми вже знаємо про серію iPhone 14. Наприклад, що крім звичайного iPhone 14 буде не міні-версія, а iPhone зі збільшеним дисплеєм. Тепер ми також знаємо назву цього телефону: iPhone 14 Plus . Однак дизайн і функції дуже схожі на iPhone 13.

 

Востаннє дизайн iPhone кардинально змінився з iPhone X у 2017 році. Тоді iPhone вперше отримав практично безрамковий дизайн, без кнопки «Додому» та з сумнозвісною виїмкою, яка включає селфі-камеру та технологію Face ID.

iPhone 14 Pro (Max) має багато відмінностей від попередників. Найважливіші функції можна побачити на передній частині.

У 2022 році iPhone, швидше за все, отримає новий дизайн. Принаймні це стосується дорожчих iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Там виїмка зникає. На його місці буде вже суперечлива конструкція з двома отворами.

В овальному вирізі розміщені інфрачервона лінза та камера для селфі. Також є круглий отвір, в якому ховається точковий проектор (компонент для Face ID). Apple сподівалася розмістити частини для Face ID під екраном, але технологія ще не готова. Тому було б обрано два заглиблення.Виїмка зникне. Натомість ви отримуєте більший екран та отвір для камери. Крім того, найбільше уваги приділено основній камері на задній панелі. Тепер вона має 48 мегапікселів і, отже, може робити ще чіткіші фотографії.

Описаний вище дизайн стосується лише дорожчих iPhone Pro. Дві дешевші моделі (iPhone 14 і iPhone 14 Plus) знову мають виїмку. Повідомляється, що вони такого ж розміру, як і iPhone 13. Чи зміниться ще щось у зовнішньому вигляді iPhone 14, поки невідомо. Здається, що модуль камери на задній панелі стає більшим.

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ