Не лише Лупова – у голови Чернівецької ОВА троє радників: що про них відомо

У голови Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка наразі – троє радників. двоє – працюють офіційно, один – на громадських засадах.

Про це на брифінгу для ЗМІ розповів Руслан Запаранюк, пише molbuk.ua

Запаранюк має радницю-піарницю Тетяну Лупову

“У мене двоє радників – пані Тетяна (Тетяна Лупова, радниця з питань комунікації, – ред.), а радниця з юридичних питань – пані Катерина (Катерина Фочук – ред.).

Також є додатково радник з напрямку цифровізації та комп’ютерних систем. У зв’язку з тим, що у мене просто наразі немає заступника з цифровізації, то потрібно, щоби хтось десь урегульовував ці питання. Тож цей радник – до тих пір, доки не приступить до роботи основний заступник. Більше нікого немає”, – сказав Руслан Запаранюк.

Раніше очільник ОВА розповів про своїх заступників та пояснив, чому обрав саме їх.


Що відомо про радниць голови ОВА:

Згідно даних сайту Адвокати України, Катерина Георгіївна Фочук обліковується у Раді адвокатів Чернівецької області. Також вона займається індивідуальною адвокатською діяльністю.

Згідно даних видання comments.ua, станом на 2020 рік Тетяна Лупова була власницею компанії Troubleshooter Solutions, яка, як зазначено на сайті компанії, є однією з перших агенцій в Україні, яка пропонує вирішення проблем методами PR.

Закінчила Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара. Раніше була радницею міністра у Міністерстві соціальної політики України.

У ЗМІ часто можна натрапити на коментарі з Тетяною Луповою, її у виданнях представляли як політичну експертку та консультантку з політичного та антикризового PR.

Фото Сергія Зарайського, БукІнфо (с)

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ