Стрєлков панічно чекає нового контрнаступу ЗСУ: "Удари підуть скрізь, йде зосередження військ"

Російська армія не має поняття, де на фронті буде наступний удар ЗСУ. Українці зосереджують сили по всій лінії фронту. З такою заявою виступив 16 вересня офіцер ФСБ рф, військовий злочинець Ігор Стрєлков (Гіркін). Ролик він опублікував на власному каналі у Telegram.

“Загалом зараз має місце оперативна пауза у наступальних операціях ЗСУ між завершенням ізюмсько-купянської операції та початком нових наступальних операцій, які неминуче будуть і готуються. Про те, що вони готуються, практично з усіх фронтів надходять повідомлення… Є люди, які суворо у рамках таємності мене інформують. Припускаю, що противник планує завдати серії ударів практично на всіх фронтах: від Харківського до Херсонського. Де противник збирається завдати основного, головного удару, я не знаю, не знають це і мої джерела. Щодо цього ми можемо тільки здогадуватися”, – поскаржився Стрєлков.

Він уточнив, що ЗСУ зосереджують сили на всіх ділянках фронту. Найбільш небезпечними для російської армії, на його думку, є Запорізький і Докучаєвський напрями.

Якщо українці вдарять по першому, вони можуть вирватися до Мелітополя та Бердянська, по другому – до Маріуполя. Для російського окупаційного угрупування це буде катастрофою.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ