росія тричі вдарила по Нікопольщині та обстріляла Миколаїв: головне за ніч

Ворог бив по критичній інфраструктурі: пошкоджені житлові будинки, лікарні, ринок, дитсадок. Також постраждали люди.

Фото з Телеграм-каналу міського голови Миколаєва

Миколаїв

У Миколаєві вночі знову був обстріл – постраждала цивільна інфраструктура. Про це повідомляє у Телеграмі міський голова Олександр Сєнкевич.

«Обстежуємо район, який сьогодні вночі потрапив під обстріл. Вже відомо, що постраждала цивільна інфраструктура. Зокрема, одна з наших лікарень та автогаражний кооператив. Повну інформацію про наслідки обстрілів повідомлю вам пізніше», – написав мер.

Фото з Телеграм-каналу міського голови Миколаєва

Нікополь

Ворог із «Градів» обстріляв Нікопольський район. Про це в Телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Уночі росіяни тричі вдарили по Нікопольському району – з «Градів» та важкої артилерії. Сам Нікополь накрили вогнем двічі. Близько опівночі туди прилетіли майже 30 російських снарядів. Постраждали троє людей: 49-річна жінка та двоє чоловіків – 26 та 82 років», – йдеться у дописі.

У місті пошкоджені кількадесят багатоповерхових та приватних будинків, автівки, декілька господарських споруд, газоводи та лінії електропередач.

Сталося загоряння на місцевому ринку. Вогнеборці уже загасили полум’я.

Фото з Телеграм-каналу голови Дніпропетровської ОВА

Зачепило ворожим обстрілом і дитячий садок, кілька магазинів, перукарню та будівлю місцевої адміністрації.

У Марганецькій громаді минулося без постраждалих.

Контрнаступ ЗСУ

За добу українська авіація вдарила по 13 районах зосередження живої сили і техніки російських військ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Протягом доби українська авіація ударила по 13 районах зосередження живої сили і техніки противника та 3 позиціях зенітних ракетних комплексів. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили п’ять БпЛА та один гелікоптер Ка-52 ворога. Ракетні війська і артилерія завдали вогневого ураження по понад двохстах об’єктах противника. Серед них 12 пунктів управління, склади боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, артилерійські позиції і райони зосередження особового складу та військової техніки. Втрати ворога наразі уточнюються», – йдеться у повідомленні.

У Генштабі також наголосили, що за минулу добу Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Михайлівка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Правдине.

Фото з відкритих джерел

Збройні сили України на південному фронті потопили ворожу баржу з військовою технікою та окупантами на борту. Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

Загалом ситуація на південному фронті стабільно напружена, але контролюється Силами оборони.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ