Швидші за балістичні ракети. Українські вчені помітили над Київщиною НЛО і офіційно проінформували Світ

Вчені з Головної астрономічної обсерваторії Національної академії наук України опублікували звіт про непізнані літаючі об’єкти над Києвом і областю.

Використовуючи спеціально відкалібровані камери на двох метеостанціях у Києві й у селі Винарівка за 120 км від столиці, астрономи спостерігали десятки рухомих об’єктів. За словами вчених, їх “не можна визначити як природні явища”. Про це йдеться у звіті Головної астрономічної обсерваторії НАН України, пише Gazeta.ua.

“Ми бачимо їх усюди. Спостерігаємо значну кількість об’єктів, природа яких незрозуміла”, – зазначили вчені у статті.

Астрономи розділили спостереження НЛО на дві категорії – “космічні” й “фантомні” обʼєкти.

Космічні – це світлові обʼєкти, яскравіші за небо, їм дають імена птахів – “стриж”, “сокіл”, “орел”. Фантомні – темні, “повністю чорні” об’єкти завширшки 3–12 м. Вони можуть рухатися зі швидкістю до 53 тис. км/год. Для порівняння, міжконтинентальна балістична ракета може розвивати швидкість до 24 тис. км/год.

Фото: arxiv.org

Імовірно, деякі НЛО, описані у звіті, можуть бути пов’язані з іноземними військовими технологіями. Згідно зі звітом Управління директора національної розвідки США (ODNI) за 2021 рік, деякі НЛО можуть бути технологіями, розгорнутими Китаєм або Росією.

Фото: arxiv.org

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ