Віктор Сідляр: Я горджуся кожним працівником чернівецького Машзаводу. 320 чоловік підприємства сплатили податків державі на суму понад 43 млн. гривень

Дорогі машинобудівники, наші рідні, близькі, друзі!

Шановні ветерани нашого підприємства!

Як завжди, в кожну останню неділю вересня, Україна відзначає День машинобудівника.

До цього дня ми підходимо з тривогою, однак з деякими здобутками.

Ви знаєте, що точиться жорстока війна проти України, але економічний фронт – він теж фронт. І те. що робить наш ТОВ Машзавод, наші працівники, теж, напевно, є невеликою краплею у нашій майбутній Перемозі.

Генеральний директор ТОВ «Чернівецький Машзавод» Віктор Сідляр. Фото: С4

Хочу доповісти всім буковинцям, нашим працівникам, що за вісім місяців 2022 року Машзавод сплатив податків на суму 43 млн. 306 тис. 325 гривень. Це 320 чоловік сплатили такі податки до місцевого і державного бюджетів. До державного бюджету понад 25 млн. до місцевого майже 12 млн. гривень і до пенсійного фонду майже 7 млн. гривень. Це дуже високе податкове навантаження на одну людину. Я цим горджуся.

Я горджуся кожним нашим працівником, який у цей важкий час працює, віддає всі свої сили для України.

Ми, як Машзавод, надаємо посильну допомогу Збройним Силам України та іншим підрозділам, які захищають нашу Батьківщину. Тут я не говоритиму детально, бо це специфічна допомога. Але повірте. Що ми надаємо її постійно, навіть у ці хвилини дещо робиться для фронту.

Ми утримуємо територію підприємства у прекрасному стані. Надаємо також вагому допомогу різним суміжним організаціям, сплачуємо всі податки, в тому числі за землю. Це мільйон гривень щомісяця, хоча, ми могли б не сплачувати цей податок. Звісно, не вистачає обігових коштів, але ми їх знаходимо.

Генеральний директор ТОВ «Чернівецький Машзавод» Віктор Сідляр. Фото: С4

Зараз у нас абсолютно нові ринки як збуту, так і постачання матеріалів для продукції, яку ми виготовляємо. Те, що було в Україні до війни і те, що зараз – дві дуже великих різниці.

Хочу привітати взагалі всіх українських машинобудівників, які насправді здійснюють виробничий подвиг. Наприклад, зараз колеги виготовляють для нас трубу у Нікополі, місту на Дніпропетровщині, яке рашисти «прасують», просто стирають з лиця землі. Прифронтовий Краматорськ, звідки ми теж отримуємо допомогу та інші машинобудівні підприємства. На жаль, ми зараз не маємо тієї металургії, яка була до війни. Це і «Азовсталь», і комбінат імені Ілліча у Маріуполі. Тому ми змушені шукати за кордоном метал, який раніше у нас був українським. І сплачуємо ПДВ. До речі, податок на додану вартість Чернівецький Машзавод сплатив на суму 16 млн. 300 тисяч. Ще раз наголошу – я гордий тим, що наші люди працюють і сплачують такі величезні податки до бюджету у такий важкий час. Це також вклад кожного нашого працівника в обороноздатність країни.

Тож щиро вітаю вас зі святом, дорогі наші машинобудівники, рідні, близькі, пенсіонери-ветерани виробництва! Вітаю всіх, хто дотичний до нашого професійного свята, навіть тих, хто був у нас і просто відпочивав на території підприємства біля басейну.

Сподіваюся, що ми переборемо всі труднощі і переживемо всі незгоди війни. Вірю у нашу швидку Велику Перемогу над російськими окупантами. Сподіваюся на відновлення економіки, що ми переживемо цю важку зиму і станемо набагато сильнішими.

Бажаю всім міцного здоров’я. Вічна пам’ять полеглим захисникам України і бажаю наснаги тим героїчним воїнам, які у ці хвилини на фронті.

Слава Україні! Слава нашим Збройним Силам! Зі святом!

З повагою,
Генеральний директор ТОВ «Чернівецький Машзавод»
Віктор СІДЛЯР

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ