Колишній гравець "Буковини" Олексій Красов вступив до лав ЗСУ

Колишній атакувальний півзахисник чернівецької “Буковини” Олексій Красов пішов на фронт захищати Україну. Йому 28 років. Про це повідомляє molbuk.ua.

Олексій вихованець “Шахтаря”. Останній його клуб, з яким він призупинив контракт – “Скорук” (Томаківка, Нікопольського району Дніпропетровської області).

Довідка:

Олексій Красов – український футболіст, півзахисник.
Впродовж 2011—2015 років виступав в донецькому “Металурзі” за команду дублерів. У складі якої провів 50 матчів і відзначився 4 голами. А також виступав і в складі “Металурга” до 19 років, де провів 25 матчів і відзначився трьома голами. Але до основного складу команди так і не потрапив.
І влітку 2015 року перебрався до “Буковини”, де успішно дебютував в кубковому двобої проти “Миколаєва”, в Чернівцях Олексій, хоч і є півзахисником, але виступав як нападник. У міжсезонні за обопільною згодою сторін припинив співпрацю з чернівецькою командою.
З 2016 року виступав за “Інгулець” та “Інгулець-2”, з яким по завершенню сезону за обопільною згодою сторін припинив співпрацю та став гравцем клубу “Мир” (Горностаївка). В горностаївському клубі виступав до завершення 2017/18 сезону. З 2019 року виступає в клубі “ВПК-Агро”.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ