“Краса у подарунок” від Червоного Хреста

main

Сьогодні, 14.09.15 р., у Сторожинці відбулася благодійна акція “Краса у подарунок”, започаткована Сторожинецькою районною організацією Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ). Салон краси «Марсель» (власник Марія Василівна Малина) першим відгукнувся на заклик провести у себе таке міроприємство. Нагадаємо, що за умовами акції підопічним Сторожинецької організації ТЧХУ, ветеранам, малозабезпеченим та людям з обмеженими можливостями спеціалісти салонів краси міста надають безкоштовні перукарські послуги.

10

2

«Ми звернулися до Марії Василівни з проханням провести у її закладі благодійну акцію, – розповідає голова Сторожинецької РО ТЧХ Ольга Євдокименко. – Вона одразу погодилася та щиро підтримала нашу ініціативу. Всім серцем вдячні за сьогоднішній день адміністрації та майстрам салону. Адміністратор закладу Олена Теркун  прийняла наших підопічних немов рідних, пригостила печивом та чаєм. Над чарівними зачісками працювали майстрині Аліса Бурла, Марина Іліуц, Інна Загарчук, Ірина Токарева, Олена Скоролітня. Люди залишилися щиро вдячні за тепле спілкування та висококласні послуги.»

9

7

Салон краси «Марсель» отримав від Сторожинецької РО ТЧХ подяку, а кожна майстриня троянду. Своїм підопічним голова РО Ольга Євдокименко подарувала набори з засобами по догляду за волоссям та засобами гігієни.

4

Благодійна акція

«Сьогодні працівники салону «Маpсель»,  долучившись до благодійної справи, подарували нашим підопічним красу та чудовий настрій, – додає Ольга Євдокименко. – Ми щиро вдячні вам за небайдужість та щирість сердець! Хай ваше добро повертається вам стократ!»

8

2

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ