В “Юності Підгір’я” відкрили двері для нових вихованців

main

Сторожинецький центр дитячої та юнацької творчості – особливий простір гармонійного життя дитини, у якому вона повноцінно розвиває свої захоплення, де постійно самовизначається та виховується як успішний громадянин України.

Юність Підгір'я

Вже вкотрий рік поспіль традиційно на початку навчального року Сторожинецький центр дитячої та юнацької творчості гостинно відчиняє свої двері для всіх бажаючих відвідувати гуртки, студії, навчатися чомусь новому, цікавому, корисному.

2

3

Тому 15 вересня 2015 року в Центрі естетичного виховання «Юність Підгір’я» відбулося свято «Дня відкритих дверей». В святково прикрашеному фойє дітей зустрічали керівники гуртків, які розповіли майбутнім гуртківцям та їх батькам про свою роботу.

4

5

7

6

Керівники туристичних та краєзнавчих гуртків представили всім бажаючим науково-дослідницькі роботи, реферати, фотоматеріали, розповіли про цікаві подорожі та походи.

Майстри та умільці, – педагоги центру, – продемонстрували цікаві вироби, сувеніри декоративно-прикладного мистецтва. Всі бажаючі оглянули виставку кращих робіт, виконаних вихованцями гуртків науково-технічного напряму. З привітальними словами до гостей свята звернулися начальник Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Андрій Гакман та директор ЦДЮТ Інесса Корчинська.

В ошатній глядацькій залі на дітей, їх батьків та педагогів чекало театралізоване музично-хореографічне дійство, від якого всі отримали масу задоволення.

9

10

11

12

13

8

15

16

14

17

18

19

21

20

22

Сьогодні Сторожинецький центр дитячої та юнацької творчості – унікальний центр навчально-виховної, художньо-естетичної, науково-технічної, туристично-краєзнавчої бази для дітей та молоді нашого району, культурно-мистецький центр змагань, зустрічей, розваг і дозвілля.

Майже всі діти, які в цей день відвідали свято «Дня відкритих дверей» знайшли заняття по душі та стали новими вихованцями гуртків, де зможуть розвивати свої здібності, свої таланти, цікаво та корисно проводити своє дозвілля. Сподіваємось, що кожного з гуртківців очікують майбутні перемоги та здобутки.

Джерело: Сторожинецький ЦДЮТ

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ