Подарунки другові: 5 цікавих ідей

Обирати презент для друга — процес непростий, особливо в умовах сучасного світу, де у кожному магазині вам намагаються щось продати. Оскільки спеціалізовані магазини пропонують величезний асортимент і навіть дитину важко здивувати, над сюрпризом для друга вам доведеться попітніти.

Годинник, бездротові навушники, спортивне харчування, майстер-клас, а можливо враження від інтернет-магазину bodo https://www.bodo.ua/podarki/drugu/ — подарунки другові можуть бути різними. Тож сьогодні поговоримо про те, що йому обрати і як краще це зробити.

5 ідей цікавих подарунків другу

  1. Рюкзак

Хороший рюкзак для подорожей або походів — не найбюджетніше задоволення. Врахуйте його вагу, розміри, об’єм, який у нього можна помістити, додаткові кишені та можливості. Обирайте рюкзак із хороших цупких тканин, які не будуть пропускати вологу й служитимуть своєму власнику роками.

  1. Складний ніж

“Метелик” — необхідний атрибут для поціновувачів походів та відпочинку на природі. Користь від нього буде будь-де: в лісі під час збирання грибів, на березі річки з ночівлею в палатці, чи навіть у готелі. Обов’язково звертайте увагу на 3 речі: тримач, виробник та лезо із замком.

  1. Крутий гаджет

Сучасного хлопця складно уявити без електронного годинника на руці чи бездротових навушниках. Це корисні пристрої, які роблять життя простішим, комфортнішим та цікавішим. При виборі слід врахувати ваш бюджет та якість виробів.

  1. Проєктор

Цікавим дарунком для кінолюбів буде саме проєктор, завдяки якому можна влаштувати домашній кінозал і насолоджуватися атмосферою. Рекомендуємо одразу придбати портативний проєктор-кубик, який компактний за розмірами й важить менше, ніж 300 г. Його можна використовувати не лише вдома, а й брати з собою у подорожі.

  1. Враження

Катання на конях чи квадроциклах, відвідування квест-кімнати, стрільба з пістолет чи гра на гітарі — варіантів сотні. Більшість з них ви знайдете на сайті інтернет-магазину bodo, й обов’язково визначитеся із сюрпризом.

Як правильно вибрати подарунок другу

Займатися цією справою завжди достатньо складно — хочеться порадувати близьку людину, обрати щось дійсно корисне і приємне, при цьому зберегти в гаманці частину грошей і для себе коханих. Ось кілька порад, які зроблять турботи із сюрпризом приємнішими:

  1. Орієнтуйтеся на інтереси друга. Не варто дарувати творчій особі набір гайкових ключів, або ароматизовані свічки людині, яка їх ніколи не запалить.
  2. Не знаєте, на чому зупинити вибір? Не даруйте гроші — краще придбайте сертифікат в спеціалізований магазин, де власник обере потрібну собі річ.
  3. Не дивуйте надто дорогими презентами, якщо ваші стосунки не такі вже й близькі. Інша справа дарунок другу дитинства, з якими ви пройшли вогонь і воду.
  4. Даруйте від душі! Від таких сюрпризів завжди віє особливою енергетикою — і це відчувається в повітрі.

Пам’ятайте: головне — це ваша увага, а також сенс, який ви вкладаєте у свій подарунок. Тому не полінуйтеся гарно запакувати вміст і підготувати гарне вітання.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ