Три найдоступніші телевізори з частотою 120 Гц для ігор

Якщо у вас є PS5 або Xbox Series X, щоб повною мірою використати переваги консолей нового покоління, потрібен новий ігровий телевізор із частотою 120 Гц. Але найкращі телевізори з HDMI 2.1 і частотою 120 Гц не завжди коштують дешево. На щастя, є кілька чудових бюджетних моделей, що ідеально підходять для консольного геймінгу.

Samsung Q80B

Панель входить до лінійки QLED-моделей Samsung. У пристрої всі чотири порти підтримують пропускну спроможність HDMI 2.1, що дає змогу під’єднувати ігрові консолі та ПК для плавної та чуйної гри. Плюс, це достатня кількість роз’ємів для інших пристроїв HDMI 2.1, таких, як AV-ресивери.

Q80B забезпечує насичені та яскраві кольори з глибоким чорним кольором завдяки шару квантових точок і функцією локального затемнення. У режимі HDR матриця стає неймовірно яскравою, досягаючи 980 ніт і даючи змогу проявитися кожному відтінку. 

На додаток до розгортки 120 Гц телевізор має низьку затримку введення (10 мс), тому рухомі об’єкти виглядають абсолютно чіткими. Це ідеально підходить для перегонів і шутерів від першої особи. Q80B — чудовий варіант, якщо розглядаєте недорогі телевізори з можливостями преміумкласу.

Hisense U8H Mini-LED TV

Компанія Hisense зробила собі ім’я у світі бюджетних телевізорів, і знову пропонує один із найкращих недорогих телевізорів із частотою 120 Гц. Панель створена на базі попереднього покоління і значно покращує якість зображення завдяки абсолютно новій панелі Mini-LED.

Підсвічування забезпечує найкращу у своєму класі точність передачі кольору та рівень чорного. Пристрій нав’язує серйозну конкуренцію набагато дорожчим рішенням від Samsung і LG. Серед переваг моделі:

  • пікова яскравість до 1500 ніт;
  • підтримка Dolby Vision і Dolby Atmos;
  • два входи HDMI 2.1.

Панель підтримує FreeSync VRR, що зводить до мінімуму розрив зображення в динамічних сценах. 

Sony X85K

Якщо ви любитель ігор і шукаєте щось невелике, що може поміститися в маленькій кімнаті, варто розглянути продукт Sony. Це один із найдешевших телевізорів із частотою 120 Гц і діагоналлю 43 дюйми. 

У цьому телевізорі передбачено кілька чудових функцій для ігор:

  1. Він оснащений двома портами HDMI 2.1, що дають змогу грати в 4K при 120 Гц на новітніх консолях та ігрових ПК. 
  2. Він підтримує HDMI Forum VRR і G-SYNC для плавного та безперервного передавання зображення.
  3. Він має низьку затримку введення — 8,5 мс, що дає перевагу у високоінтенсивних іграх.

Sony X85K, розроблений тими ж фахівцями, що й PS5, дає змогу повною мірою використовувати можливості консолі в ігровому процесі. І хоча панель не підтримує локальне затемнення, з коефіцієнтом контрастності 5392 до 1 у вас не повинно виникнути проблем під час перегляду фільмів і телепередач.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ