Автоклави – Рейтинг найкращих за відгуками покупців

Обладнання для приготування консервації в домашніх умовах міцно увійшло в побут. Все більше людей купують зручні та безпечні автоклави, які вподобали домогосподарки, прихильники здорового способу життя, волонтери. 

Такі пристрої допомагають зберегти максимум корисних речовин і вітамінів у продуктах, значно скоротити час приготування домашніх заготівель. Експерт компанії UTEHO Віталій підготував рейтинг автоклавів на основі технічних характеристик, відгуків покупців і найбільш частих замовлень.

Джерело: https://autoclav.com.ua/ua/

У ТОП-5 автоклавів 2023 увійшли:

  1. «А16 electro» (Універсальний). Модель середньої місткості, виготовлена з харчової нержавіючої сталі. Призначена для універсального використання — від електрики та газу, це оптимальне рішення при перебоях з подачею електроенергії. Важить обладнання 10 кг і вміщує 25 л рідини. «А16 electro» — хороший варіант для консервування риби, м’яса, овочів, грибів у півлітрових банках.
  2. «А32» — Газовий. Модель виготовлена з харчової нержавіючої сталі, призначена для нагрівання на відкритому вогні. У неї великий термін гарантії — 5 років, але такі прилади зазвичай працюють понад 10 років. Вага апарату невелика — всього 11 кг, розрахований на 40 л води. В автоклав марки «А32» можна поміщати будь-які банки об’ємом від 0,5 до 3 л.
  3. «УТех-8» — Газовий. Міні-модель з чорного металу, призначена для використання на відкритих джерелах полум’я: плитах, газових пальниках, вогнищах. Підходить для міських жителів, які консервують у невеликих обсягах, рибалок, мандрівників. Вага побутового приладу — всього 8 кг, об`єм — 15 л. Незважаючи на компактність, в автоклав вміщуються банки 0,5 л і 1 л практично в однаковій кількості.
  4. «УТех-40 electro» (Універсальний). Модель для домашнього консервування у великих обсягах. Прилад виготовлений з чорного металу, оброблений захисною полімерною фарбою. Працює від електрики, газу та інших джерел відкритого полум’я. Вага в апарату невелика — 17 кг, а обсяг значний — 60 л. Призначений для всіх видів банок: від півлітрових до трилітрових.
  5. «ЧЕ-24 electro» (Універсальний). Це найкращий автоклав серед бюджетних варіантів, які мають мінімальну вартість і доступні кожній родині. Виготовляється з чорної сталі, працює від електрики та відкритого вогню (газова плита, багаття, піч). Потужність приладу становить 2 кВт, що дозволяє його використовувати від звичайної домашньої електромережі 220В. Автоклав має термостійке порошкове фарбування. Важить прилад 15 кг, тому переставляти його може навіть одна людина. Об`єм — 30 л. Ця модель добре підходить для консервування продуктів у півлітрових і літрових банках.
6481ca94334d4.webp

Джерело: https://autoclav.com.ua/ua/

Кращий автоклав за відгуками

В інтернет-магазині UTEHO є позиції, які найбільш часто замовляються нашими покупцями та отримують позитивну оцінку.

Найкращий автоклав за відгуками — «А24 electro» (Універсальний). Він працює від електричної мережі, але можна нагрівати прилад і на відкритому вогні. Виготовляється агрегат з харчової нержавіючої сталі стандарту AISI 304. Об`єм — 35 л, а вага — 11 кг. Покупці відзначили наступні переваги даної моделі:

  • при відключенні електрики прилад відновлює роботу з тих параметрів, які були до зникнення напруги в мережі;
  • добре виходять рибні та м’ясні консерви;
  • відмінно підходить для роботи з реторт пакетами;
  • півлітрових банок поміщається на 1-2 більше, ніж зазначено у технічних параметрах.

ТОП-3 інших моделей автоклавів, яким віддали належне наші клієнти та залишили на них багато позитивних відгуків:

  1. «А16 electro» (Універсальний). Ще одна модель з високоякісної нержавіючої сталі, яка обладнана функцією універсального нагріву: електрика + газ. Об`єм і вага невеликі — 24 л і 10 кг, але сам агрегат досить місткий. У нього можна поміщати навіть дво – і трилітрові банки. Прилад швидко нагрівається до робочої температури.
  2. «УТех — 16 electro» (Універсальний). Апарат з бюджетного сегменту, виготовлений з вуглецевої сталі. Працює від мережі, але можна використовувати відкритий вогонь — газову плиту, багаття. Об’єм — 25 л, вага — 11 кг. Автоклав має антикорозійне порошкове покриття. Найбільш зручно застосовувати його для консервування продуктів у баночках 0,5 і 1 л.
  3. «А16» — Газовий. Прилад компактних розмірів, виготовлений з харчової нержавіючої сталі. Спосіб нагріву — тільки газовий або на відкритому вогні. Об’єм становить 20 л, а вага всього 9 кг. Незважаючи на невеликі розміри, автоклав вміщує банки на 2 л і 3 л, але більше призначений для домашніх закруток у півлітрових і літрових банках.

Щоб вибрати автоклав, який краще підійде для ваших потреб, необхідно спиратися не тільки на відгуки, але і на технічні характеристики. Всі моделі, які відзначені покупцями, підходять для домашнього консервування на сім’ю з 2-4 осіб. 

Ціна автоклава залежить від матеріалу, з якого виготовлене обладнання, та об`єму.

ТОП моделей для приготування тушонки в автоклаві

Приготування тушонки в автоклаві вимагає мінімальних зусиль: потрібно засипати сире або злегка обсмажене м’ясо в підготовлену тару, додати сіль, спеції, трохи води та жиру (за бажанням). Наші покупці частіше використовують півлітрові банки, в них продукт готується швидше і страва виходить смачніша. Головне — точно дотримуватися інструкції: не змінювати температуру, витримувати час приготування і діставати готову продукцію після повного охолодження.

Наш ТОП автоклавів для приготування тушонки:

  1. «А24 electro» (Універсальний). Консервоване м’ясо виходить нереально смачним при використанні будь-якого способу нагріву. У бачок поміщається 24 ємності на 0,5 л / 14 шт. на 1 л.
  2. «А40 electro» (Універсальний). Апарат для домашнього консервування, який вміщує максимальну кількість баночок — 40 шт. на 0,5 л або 28 шт. на 1 л. Тушонка виходить надзвичайно соковитою при приготуванні у воді та на парі, добре застигає.
  3. «ЧЕ-24» — Газовий. У нього поміщається за раз 24 ємності на 0,5 л або 14 на 1 л. Тушонка, приготована в цьому апараті, має неперевершений аромат.
6481ca943861f.webp

Джерело: https://autoclav.com.ua/ua/

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ