Школярі зібрали смаколики для літніх людей

main

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, який у всьому світі відзначається 1 жовтня, та з метою виховання в учнівської молоді принципів гуманізму і традицій милосердя Сторожинецька районна організація Товариства Червоного Хреста України спільно з Управлінням освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької РДА оголосили в районі благодійну акцію “П’ять картоплин”, яка триватиме з 15 вересня по 1 жовтня 2015 року.

6

Вчора, 18 вересня, вчителі та учні Сторожинецької ЗОШ №1 вже провели у себе гарний захід, благодійну ярмарку, присвячену збору допомоги для стареньких. Учні разом з головою Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста Ольгою Євдокименко вже навіть встигли віднести смаколики декільком адресатам.

День людей похилого віку – не лише можливість нагадати дітям про людську чесноту бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства, це і привід допомогти та подарувати частину тепла та любові наших сердець людям, які так потребують уваги та підтримки – стареньким, які, на жаль, не мають коштів на необхідне, а іноді і вкрай самотні.

9

11

19

12

10

16

14

13

8

7

5

18

4

2

5 картоплин

15

“Ми щиро запрошуємо організовувати акцію по наданню допомоги овочевою продукцією на базі вашої школи, – каже голова Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста Ольга Євдокименко. – Згідно умов акції кожен учень приносить з дому 5 сезонних овочів на вибір (картопля, буряк, морква, капуста, цибуля), а зібрану продукцію, розділивши на частини, учні, разом з патронажними медичними сестрами Червоного Хреста віднесуть літнім, малозабезпеченим, одиноким та людям з обмеженими можливостями нашого міста. 1 жовтня колектив школи виручені школярами на благодійному ярмарку кошти передадуть вчителям похилого віку.

Також, якщо буде можливість, хворим та немічним людям школярі можуть надати посильну допомогу по господарству. Тільки разом ми зробимо світ навколо нас кращим, гуманнішим та більш відкритим!”

20

21

22

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ