Всюдихідне шасі MAN TGM в Україні вперше оснастили автогідропідйомником Comet

Завод спецтехніки “Техкомплект” днями відвантажив столичним енергетикам автогідропідйомник Comet 28-2-14-HQ на шасі MAN TGM 18.320 (4х4). Шасі укомплектовано дворядною 7-місною кабіною та поставлено офіційним імпортером – компанією «МАН Трак енд Бас Юкрейн».

Зазначимо, що це перша автовишка від «Техкомплект» на шасі MAN, хоча підприємство активно використовує різні моделі MAN, у тому числі повнопривідні для виробництва вахтових автомобілів, автопаливозаправників, машин з бортовою платформою та краном-маніпулятором тощо.

WordPressDashboard

Автогідропідйомник Comet 28-2-14-HQ оснащений комбінованою стрілою (подвійний пантограф + телескоп), яка забезпечує робочу висоту підйому 28 м та максимальний виліт 14 м. Стріла виготовлена з алюмінію, хоча на замовлення можливий варіант зі скловолокна – для роботи з високовольтними лініями, під напругою до 130 000 В. Вантажопідйомність кошика становить 250 кг.

WordPressDashboard

З конструктивних особливостей відзначимо пропорційну гідравлічну систему – з тиском всього 25 бар, що робить роботу автовишки більш плавною та точною. Ця модель автогідропідйомника підходить для установки на шасі, розраховані на повну масу від 6 т і вище.

Джерело: AutoCentre

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ