Зеленський зробив важливу заяву про мобілізацію: що хочуть змінити

Президент України ініціює новий підхід до підтримки бізнесу під час воєнних дій

Президент висловив нагальну необхідність розробки нового та ефективного механізму підтримки підприємництва, що забезпечує відкритість та своєчасну сплату податків.

Про це повідомляє glavred.

У контексті української ситуації країна розглядає створення справедливого механізму захисту працівників підприємств від можливої ​​мобілізації.

“Ми всі підтримуємо наших воїнів, але без працюючих людей не буде заробітних плат. Зберігати економіку дуже потрібно. Але при цьому ми маємо не забувати: ми не можемо залишити хлопців на передовій без ротації. Це теж дуже важливо. Сьогодні це пріоритет. Тому ми дотримуємося цієї формули: ти воюєш чи працюєш на державу”, – сказав Зеленський.

Президент висловив ідею про необхідність розробки спеціального підходу до бізнесу, який оперує в рамках законів і повністю дотримується податкових зобов’язань. У світлі поточної обстановки він доручив економістам та правоохоронним органам виробити індивідуальні правила для таких чесних підприємців, щоб у період військових дій у них не виникало проблем з боку податкових органів та правоохоронних структур.

“Я попросив наших економістів та правоохоронців розробити особливий підхід до бізнесу, який повністю працює “в білу”. Чесного українського бізнесу, щоб до таких людей на час війни не було питань від податківців та правоохоронців”, – наголосив він .

Джерело: Hyser

Категорія: Здоров'я
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ