ДПІ вітає працівників лісу з професійним святом

День працівників лісу

Державна податкова інспеція в Сторожинецькому районі в особі начальника Григоряка Олександра Євгеновича вітає всіх працівників лісової галузі Сторожинецького району.

“Ми можемо сказати, що значна частина поступлень до місцевого та зведеного бюджету залежить від лісівників Сторожинецького району. Це ті люди, перед якими варто схилити голову.

Ліс – ось справжій, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки району, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс – це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх. Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

Особливо хочу відзначити підприємства лісової галузі – колектив та директора ДП “Сторожинецький держлісгосп” Белінчука Ігора Івановича, колектив Держспецлісгоспу АПК на чолі з Орендовичем Віктором Романовичем і всіх лісівників, лісничих, помічників лісничих, майстрів лісу, а також керівництво та педколектив Сторожинецького лісового коледжу.

Завдяки цим людям лісова галузь нашого краю процвітає та процвітатиме. А Державна податкова інспекція докладе всіх зусиль, щоб сприяти в її діяльності та економічному розвитку.”

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ