Неопіоїдні препарати довели ефективність при гострому хірургічному та нехірургічному болю

Клінічні випробування неопіоїдного анальгетика показали, що він ефективний при лікуванні хірургічного та нехірургічного гострого болю.

WordPressDashboard

Серія клінічних випробувань фази 3 нового перорального неопіоїдного знеболювального засобу показала, що він ефективний при лікуванні гострого болю як у хірургічних, так і нехірургічних умовах.

Потенціал – керовані натрієві канали є ключовими детермінантами регуляції генерації та поширення потенціалів дії нейронів, або нервових імпульсів, електричних зарядів, що переміщуються мембраною нейрона. Існують різні типи натрієвих каналів; NaV1.8 відіграє вирішальну роль передачі сигналів болю в периферичній нервовій системі.

Компанія Vertex Pharmaceuticals Inc. нещодавно повідомила про результати третьої фази клінічних випробувань свого перорального неопіоїдного інгібітора NaV1,8, VX-458. Випробування показали, що препарат ефективно лікує гострий біль від помірного до сильного в хірургічних та нехірургічних умовах.

В обох дослідженнях (абдомінопластики та бурсектомії), ґрунтуючись на повідомленнях пацієнтів про відмінність інтенсивності болю від вихідного рівня, спостерігалося статистично значуще полегшення болю порівняно з плацебо. Гіпотеза про те, що VX-458 забезпечуватиме більш ефективне знеболювання, ніж гідрокодон/ацетамінофен, не була підтверджена в жодному дослідженні.

Матеріали новинного характеру не можна прирівнювати до призначення лікаря. Перед прийняттям рішення порадьтеся з фахівцем.

Джерело: Cikavosti

Категорія: Без категорії
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ